co děláte když se nudíte?

Každý se asi někdy nudil...Je něco co vám zaručeně pomůže?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpověď

hraju si s pindíkem xD

Doplněna:
stim pindikem si delam srandu lidi xDxD

Další odpovědi:

AHOJ HOMERE JÁ KDYŽ SE OPRAVDU NUDÍM TAK BUD JSEM U NETU NEBO JDU VEN NA PROCHÁZKU

Co dělám, když se nudím? Na tuto otázku je jednoznačná odpověď: NIC.
Protože pokud bych něco dělal, tak se nenudím. Nezaměňovat s dojmem nebaví. Ale když se nudím, nedělám prostě nic, protože se nudím.
--------------
Herbigu to není nuda, ale zábava pro osamělé muže ne? :))))))

Jo, já jsem se nenudila od okamžiku, kdy se nám narodila malá. Před porodem jsem pletla hlavně svetříčky různých velikostí a různé věci pro miminko a před tím jsem jen tak koukala na bednu nebo si četla.

Ale můžu opravdu doporučit proti nudě jednu věc: Pořiďte si miminko a už se nudit nebudete. Pokud bude všechno v domácnosti hotové, tak si určitě bude chtít to děcko hrát. Takže u nás doma nuda fakt nehrozí... :-DDD

Co to je- nudit se? Neznám.

Když se nudím tak jím nebo jdu spát

To už se mi dlouho nestalo. Ale proti nudě docela dobře zabírala procházka.

jdu spát

Poslouchám muziku,nebo se snažím číst.

Zapnu PC, TV, popřípadě volám kamarádkám a dělám si pořádek v mobilu, to dělám většinou z nudy v čekárně u doktora, či v MHD :o))

Já když se nudím, tak mám nohy hozený na konferenčním stolku, čumím do stropu a říkám si, jak se hrozně nudím. Ale moc často se mi to nestává, jen když jsou děti u babičky, manžel v práci a já mám všechno hotovo.

Od jara do podzimu nemám čas se nudit, protože hodně času strávím na zahradě. A to zbývající období? Buď si čtu, luštím křížovky, jdu se projít ven a nebo si dělám pořádek ve skříni.

Jsem na odpovědích nebo si čtu

Facebook