Avatar uživatele
Pokročilý

červený bílek?

Dnes jsem rozklepla vajíčko a bílek byl úplně červený, ale nebyli zde krevní sraženíny, žloutek vypadal normálně a vejce nesmrdělo, odvahu jíst jsem skutečně neměla, ale nikde na netu jsem nenašla odpověď, tak jestli rady někdo ví, co to bylo nebo čím je to způsobeno?
Doplňuji:
odpomass: díky,tak trochu jsem si to myslela... je to chuťovka

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

No, co jsem tak našla, tak to může být bakteriálního původu (serratia marcescens), takže bych to rozhodně NEJEDLA. Ale proti gustu ;)
http://forums.moneysavingexper t.com/…
Mňam:
http://life-is-like-a-long-jou rney.blogspot.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Občas se to stane, neni to na závadu. Vajíčko lze bez problémů konzumovat.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

quentos

A je to ještě vůbec BÍLEK, když je červenej...?

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 858
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.