Zeptal/a se – 23.leden 13:43
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dnes jsem rozklepla vajíčko a bílek byl úplně červený, ale nebyli zde krevní sraženíny, žloutek vypadal normálně a vejce nesmrdělo, odvahu jíst jsem skutečně neměla, ale nikde na netu jsem nenašla odpověď, tak jestli rady někdo ví, co to bylo nebo čím je to způsobeno?
Zeptal/a se – 23.leden 14:09
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dnes jsem rozklepla vajíčko a bílek byl úplně červený, ale nebyli zde
krevní sraženíny, žloutek vypadal normálně a vejce nesmrdělo, odvahu
jíst jsem skutečně neměla, ale nikde na netu jsem nenašla odpověď, tak
jestli rady někdo ví, co to bylo nebo čím je to způsobeno?
Doplňuji:
odpomass: díky,tak trochu jsem si to myslela… je to chuťovka