Docela mě přestává unavovavat neustále nosit kyblíček tam a zpátky aby se při sebemenším větříku nevysypal, rovněž neustálé shyby jak pro prádlo tak pro kolíčky jsou únavné. Nemáte na to někdo nějakou vychytávku?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5159 dny |
Sledovat
Nahlásit
|

Už řadu let máme uháčkované takové žebradlo o velikosti cca A4 s popruhem koloem krku nebo přes rameno. Dobře se z něho kolíčky berou a při sbírání vracejí zpět. Bez ohýbání
| 0 Nominace Nahlásit |
Mam original kosicek na ty koliky a na nem je takovy hacek a ten jen povesim na snuru , nebo susak. Jestli vy mate kyblik, tak si kupte , nebo vyrobte jen ten hacek. -iv-
| 0 Nominace Nahlásit |
Tak si pořiď nějaký háček a poklop na ten kyblíček a nech ho viset na šňůře. U nás to takhle funguje roky a dobrý :o)
| 0 Nominace Nahlásit |
v hadorvé tašce pověšené na háku na trubce od sušáku.pokud fouká velký vítr mám tam i kus drátu .pokud ji dobře pověsíš nejlépe na co nejvíce uzavřený háček nebo karabinu tak ti to vítr neodnese.ale chce to aby taška měla co nejmenší uši.
| 0 Nominace Nahlásit |
my máme kolíčky pořád na šňůře, i když tam prádlo není, tak je tam skladujeme :)
|
0
před 5158 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já mám takovou jako zástěrku a tam mám velkou kapsu s kolíčkm a kudy jdu, tam mám kolíčky pořád u sebe a nemusím u toho cvičit nahoru dolu, nevím, jestli se tohle považuje za diskusi, je to uzamčená otázka, to jsou skoro všechny, tak se nedá moc psát skoro nikam