Avatar uživatele
Pokročilý

V návodu pro římský hrnec je,že se má vložit před použitím do vody.Nevím jestli před úplně 1. použití nebo před každým

Doplňuji:
A když ho pokaždé nepotopím na chvíli do vody, ale podleju obsah, stane se něco?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Před každým použitím jej musíš vložit "nabumbat vodu" ,protože pak již nic nepodléváš .Přiklopíš a o nic se nestaráš
Doplňuji:
pak nemusíš mít římský hrnec - pozbyde svou funkci hrnec s poklicí se namáčí proto ,aby pokrm měl velmi dobrou chuť maso bylo šťavnaté a chutné
pokud ho nenamočíš stane se, že ti praskne při podlévání

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jo,hrnec ti může prasknout a máš po obědě.Ale můžeš to vyzkoušet.Návod na použití asi není k ničemu,že.
Stane se něco,když strčím mokrou ruku do zástrčky?
Římský hrnec je křehký, a proto si musíme dávat pozor především na prudké změny teplot. Hrnec vkládáme zásadně do studené trouby a teplotu zvyšujeme postupně. Při pečení neodklápíme poklici a v žádném případě maso nepodléváme. A už vůbec ne studenou vodou.
Při vyjmutí z trouby hrnec nepokládáme na studenou podložku. Všechny tyto věci by mohly způsobit praknutí hrnce. Samozřejmě dáváme pozor i na to, abychom římským hrncem zbytečně neklepali a nikam nenaráželi.
http://zena-in.cz/…


Avatar uživatele
Bronzový

před každým

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1608
Zlatý mosoj 1495
Zlatý marci1 1281
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 991
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 715
Zlatý quentos 714
Zlatý iceT 566
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.