Avatar uživatele
Stříbrný

Sterilizace plněných paprik, a utopenců.Potřebuji vědět čas a teplotu. Udělaljse si jich nějak moc.

Doplňuji:
Jde mi o to že v obou případech to obsahuje maso. U masa je strilizační doba 2x 1 hodina.
ovšem v tomto případě je možnost to rozvařit. Pokud s tím má někdo zkušenosti stačí mi teplota a čas.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ty chceš, aby ty papriky a utopenci něměli děti, že je chceš sterilizovat?
Jo táák, ty chceš sterilovat? Tak to nevím. Já myslím, že stačí převařit, aby víčko dobře drželo. Vždyť už je to jednou uvařený, ne? A ty utopenci jsou v kyselém nálevu.
Doplňuji:
Cituji:
Potřebuji vědět čas a teplotu.
Odpovídám:
21:35, venku 18,8°C, doma 27°C, v podpaží 36,4°C.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Utopenci z Pravětic Skrýt komentáře

Ingredience: špekáčky, cibule, česnek, ocet + balzamikový ocet, kremžská hořčice, med, chilli, pepř, hovězí bujon, bobkobý list

Postup přípravy: Na dno zavařovací sklenice 0,7 l dáme lžičku kremžské hořčice, lžičku medu, 1/4 hovězího bujónu, bobkový list, pepř, chilli, stroužek česneku a střídavě pokládáme vrstvu cibule s vrstvou na kolečka nakrájené špekáčky (které jsme slouply), až sklenici naplníme. Zalejeme octem do poloviny sklenice a druhou půlku dolejeme vodou. Naplněné sklenice vložíme do přiměřeně velkého hrnce (otevřené) a asi 20 minu sterilujeme při mírném varu. Vyndáme na ručník a když nám hladina po několika minutách klesne, pomalu dolijeme až po okraj balzamikovým octem. Poté uzavřeme víčkem, sklenici obrátíme dnem vzhůru a přikryjeme ručníkem a necháme vychladnout. Poté několikrát pořádně protřepeme a za dva tři dni můžeme konzumovat. Vynikající, nemá chybu!

Autor receptu: Miloš Rozkošný

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.