Avatar uživatele
loosi

Spropitné? Rozdělují se o něj číšníci i s kuchaři?

Doplňuji:
Přijde mi to zvláštní, že to podstatný udělá „někdo“ vzadu, ale smetanu slízne obsluha:-)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: loosi

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 4508 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Jak kde, podle toho jak to mají zavedené. Kdysi patřilo k dobrým mravům, že se personál dělil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Ale oni se o ně dělí.Pivo může být sebelepší,obsluha super,stejně na tom ještě žádná restaurace nezbohatla.Lidé se vrací tam,kde je příjemné prostředí,ale hlavně se tam dobře vaří.A účtující číšník by musel být hlupák,kdyby část spropitného nedal i kuchařovi.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanny 2

Ptala jsem se syna,říkal že dřív se to tak dělalo,ale dnes už spropitné dá málokdo – a to pracuje v dobré restauraci ve středu Brna.Kuchař mu prý taky nic nedá za to,že mu udělal objednávku!Všichni mají dost mizerný platy,jedou na procenta z tržby,základ malej,šéf je škube jak může,už toho má plný zuby,půjde dělat do Německa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
WeeBear

V dnešní době, kdy si každý hrabe na svou „hromádku“ bych se hodně divila, kdyby se dělili..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek