Avatar uživatele
Bronzový

Sněz co můžeš za 80kč

Dnes jsem poprvé byla v restauraci, která nabízí za poplatek 80kč výběr jídel bufetovím způsobem. Docela jsem se přejedla, měla jsem kuřecí řízečky, kuřecí směs, špíz, smažené žampiony, brambory, tatarku a rajčatový salát. K tomu pivo, které se platilo zvlášť a vůbec nechápu jak se na tomto způsobu podnikání dá vydělat? Nebo se počítá s tím, že tam spíš přijdou lidé, kteří se nepřejídají?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

nevím, jak se dá vydělat asi jo, ale u nás taková restaurace není
a kdyby byla, tak bych do ní hned vlezla a spořádala smažený
žampiónky s tatarkou, rajčátkový salát, špízy no všechno na co
bych měla chuť a já na to vem jed bych se přejedla k prasknutí !!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

:D:D a kde jsou ty restaurace a jak se jmenuji?:)


Avatar uživatele
Zlatý

Kdysi jsem něco podobného navštívil. Bylo to vypočteno, že za ty peníze se víc do misky nevešlo. Taky tam měli více velikostí misek a tedy i více cen.
No a to přeplácávání - to si dovolíš jednou, dvakrát a potom zjistíš, jak se na tebe ostatní zákazníci kteří si naloží přiměřeně, dívají. A přestane ti chutnat.


Avatar uživatele
Zlatý

jednou jsem takovou rest. navštívila,ale opravdu mě nenapadlo splácat vše dohromady ,jen jsem si prostě vybrala jedno to -nač jsem měla chuť , myslím, že takových strávníků moc není ,ale přesto se tam hrnulo dost lidí a měli kšefty ....zřejmě se jim to vyplatilo


Avatar uživatele
Zlatý

Samozřejmě, že se dá vydělat. Pokud by to nešlo, tak by takové restaurace neexistovaly.


Avatar uživatele
Zlatý

Při návštěvě jedné čínské restaurace jsem takovou nabídku viděl.Vše bylo zařízeno jako samoobslužný pult podobný švédskému stolu.Při pohledu na jednoho důchodce který se snažil sníst co nejvíce a neustále si přidával ač bylo vidět že už nemůže,mně přestalo chutnat.


Avatar uživatele
Zlatý

U nás taková restaurace je-zaplatíte si 200 a jezte co hrdlo ráčí-jedná se tedy o čínskou kuchyni.Tahle cena platí od 17:00 do 20:00 a lidi tam chodí,protože jedna normální porce vyjde taky zhruba na 200.Ale je to fajn,můžete posedět,poklábosit,sem tam si dát něco na zub.A hlavně ochutnat od všeho něco-a to se mi líbí.
Něco podobného,ale ve větším výběru jsem zažila v Anglii,švédské stoly přijely několikrát,pokaždé s jinými laskominami.


Avatar uživatele
Stříbrný

Spíš to vypadá jako šikovně udělaná reklama restauraci, možná i nově otevřené, aby si natáhli hosty. A za týden za dva už budou mít klasický jídelní lístek s "klasickými" cenami. A jestli budou dobře vařit, tak si hosty třeba i udrží.


Avatar uživatele
Bronzový

Tohle je dost rozšířený způsob stravování a normální lidi se nepřežírají. Sní tolik, na kolik mají chuť. Na lidi tvého typu je pamatováno. To mají zahrnuto v marži. Apropó, nebyl ti po tom jídle ouzko, až škytno?

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Nakupování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Nakupování

Zlatý Drap 415
Zlatý gecco 273
Zlatý hanulka11 271
Zlatý marci1 263
Zlatý mosoj 238
Zlatý briketka10 148
Zlatý annas 143
Zlatý ReHu 132
Zlatý iceT 109
Zlatý quentos 108

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.