Avatar uživatele
Pokročilý

Proč se u nás téměř nikde nenajite formou bufetu, když ve vyspělejších zemích jsou tyto restaurace na každém rohu?

Ne každý je zvědavý na předpřipravenou skladbu jídla. Někdo nejí rajčata, ale uz těžko je bude kuchař ze salátu vybírat. Kdo nemá chuť na svíčkovou se šesti ci vypecky se zelím ma smůlu. Zkrátka, kdo ví, co v jídle chce si v českých restauracich těžko vybírá.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Byla doba že každé větší řeznictví nebo restaurace měla bufet. Ono je to spousta práce a starostí. A to se už lidem nechce dělat.Jednak normy Evropské unie mají velké požadavky na vybavení provozu, A normy na skladování hotových výrobku.Jejich doba použitelnosti.
.


Avatar uživatele
Pokročilý

V restauraci, která funguje formou bufetu, se neprojeví schopnosti kuchaře, protože vlastně jenom servíruje ingredience. Často takové jídlo nemůže být zcela čerstvé, protože je často dlouhodobě přihříváno.

Pokud chodíte do restaurací, kde si nemůžete objednat salát bez rajčat, změňte ihned restauraci. Salát by měl být vždy čerstvě připravený a tudíž by neměl být problém tu či onu ingredienci vynechat.

Ačkoliv nejsem fanouškem restaurací formou bufetu, existuje jich v ČR celé řada. Stačí do Googlu zadat "brunch" či "all you can eat".

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.