Avatar uživatele
Registrovaný

Proč mi nejedou sluchátka na Mobilu

Zdravím,mám problém a nevím jak ho vyřešit mám 3 měsíce starý Mobil (ZTE BLADE V) dostal jsem ho na vánoce vše jelo tak jak má ale po těch 3 měsících mi na mobilu začali blbnout sluchátka používám jedny a ty stejné sluchátka spíše teda klapky (Sony) Když je do mobilu zapojím a zapnu písničky tak po cca 15 sekundách se mi písničky pozastaví a sluchátka mi nejdou až po tom co je opakovaně zapojím zase jedou tak jak mají ale opět po 15 sekundách se mi vypnou koukal jsem se a když je zapojím tak mi vyskočí na Display že sluchátka jsou zapojena ale cca po těch 15 sekundách se mi odpojí a obrázek na Display zmizí (s těma zapojenýma sluchátkama ) nevím čím to je měl někdo prosím stejný problém kdo to potom vyřešil byl bych rád kdyby mi někdo pomohl čím to je předem Děkuju za odpovědi

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Pravděpodobně porušený kabel od sluchátek, zkus jiné. Kdyby to nepomohlo, asi do reklamace, aby přeinstalovali systém.


Avatar uživatele
Pokročilý

Protože sluchátka nemají kolečka ani motor.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Elektronika

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Elektronika

Zlatý mosoj 870
Zlatý Bedy 675
Zlatý gecco 427
Zlatý www 412
Zlatý Hlada 393
Zlatý beer 298
Zlatý Michal Kole 292
Zlatý ge0rge 287
Zlatý led 249
Stříbrný cochee 226

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.