Avatar uživatele
Registrovaný

připálenina na hrnci

čest, právě jsem si vařil pudink a až sem ho dojed zjistil jsem že jsem mi připálilo mléko vůbec to nejde vyčistit.nemáte nějaké osvědčené rady na připáleniny jak je dostat pryč?díky

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

natoč do hrnce vodu teplou a nech odmočit a zanedlouho pěkně dno vyčistíš

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Napustit vroucí vodu, nechat půl dne odmočit a pak požít drátěnku, příp. prášek / písek na drhnutí..

Zdroj: Internát


Avatar uživatele
Stříbrný

naleji do hrnce vodu a trochu jaru a dám na mírný oheň cca 10 min povařit, ale hlídej to, nedávej moc vody, protože jar kypí, při vykypění sundám hrnec na vteřinku ze sporáku a zas vrátím na plotýnku, pak už tak nekypí

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.