Avatar uživatele

Poradí mi někdo z Vás, co si vzít na 3 dny na uvaření v přírodě?

Momentalne jsem z toho vedle,nebot nechci polevky v sacku ani jine podobnosti.Dekuji,urcite si vyberu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Teď v zimě? No určitě hodně teplou deku :D:D
Taky bych doporučoval seznam restaurací v místě pobytu.
A nezapomeň sebou vzít notebook, abys tu byla s námi :D

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

1. den: kuře nebo špekáčky, chleba, rýže(předvařená)
1. den: Lanšmíd s rýží(předvařenou)
3. den: špagety, kečup, sýr
Snídaně: ovesné vločky smíchat se sušeným mlékem, kakaem, sušené ovoce podle chuti. Ovesné vločky je dobré předem v mixéru namlít na jemno,smíchat se sušeným mlékem apod. potom stačí zalít horkou vodou.
Večeře: štangli salámu, chleba
Ovoce k svačinkám.


Avatar uživatele
Zlatý

Buřt.guláš - špagety - rizoto - brambory a opečený párek - franc.brambory.

Na čem budete vařit? Na ohništi? Nebo na vařiči s bombou?

Bramory - bramb.kaše v prášku

Ale my jsme na vodě dělali i langoše :-).
****************************** *******

Illy, závidět se nemá, ale přesto ti závidím. Ani nevíš jak :-).


Avatar uživatele
Zlatý

Záleží s kým ven jedeš, kdy a jaký máte program. V některých případech kdy se v přírodě skutečně pohybuje a na vaření není moc času a nálady je lepší zabalit hodně kalorická jídla jako je třeba čokoláda, ovesné vločky, rozinky, cukr, Piknik či jak se to mléko v tubě jmenuje, na první den i nějaký kus studeného masa a potom i trochu chleba. A vařit jen horkou vodu na čaj aby bylo něco teplého.
Znám lidi, kteří o ovesných vločkách, kakau, hrozinkách vydrželi v terénu i několik týdnů (pravda oves potom nemohli ani vidět). Osobně kolikrát celý den vydržím o dvou tabulkách hořké čokolády a nějaké vodě (balené ne z potoka či neověřené studánky)i při pomerně těžší práci. Kdysi jsem chodil denně asi 30 km s kusem krajíce a slaniny v kapse.
A napadlo mne co se moc nedělá. Pohanka. Opomíjená, ale lehce připravitelná - uvaří se voda, do níse kus pohanky vysype, chvilku povaří a potom na asi půl hodiny strčí do spacáku aby v hrnci "došla" (spacák se ještě tím vyhřeje). K tomu trochu dobrého koření, sůl, kus kvalitního tuku, salámu, uzeniny (nechá se prohřát při "dojití"¨ apod., a dlabanec hotov. Jen je třeba si trochu zvyknout na její vůni.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele

anonym

Vis,Miroslave my jezdime i v zime,ale tady je skoro jaro,tak to neni takova prekazka.Jede cely motoclub a tak to bude fajn.Jen co si vzit k tomu jidlu.O flasku nouze nebude k zahrati.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.