Avatar uživatele
Zlatý

Může dát hráč hattrick a pak jít na třetí třetinu do brány?

Může být hokejovej hráč zapsanej v jednom zápase jako útočník a zároveň jako brankář?
Doplňuji:
HDMI: Proč ne, je o tom zmíňka někde v pravidlech?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Nejspis by to slo - ale v praxi se to dela jen kdyz se zrani oba brankari - potom muzstvo dostane nejaky cas na to aby obliklo hrace z pole do brankarske vystroje a ten pak muze chytat


Avatar uživatele
Pokročilý

Myslím že v nějáké srandalize by to rozhodčí za nějákých případů možná i dovolil,ale třeba v extralize by to určitě neprošlo.


Avatar uživatele
Pokročilý

urcite vo vyssich hokejovych ligach nie :)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Sport

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Sport

Zlatý Drap 246
Zlatý marci1 160
Zlatý hanulka11 135
Zlatý annas 132
Zlatý gecco 123
Zlatý mosoj 101
Zlatý Alesh 100
Zlatý quentos 89
Zlatý Lamalam 82
Zlatý arygnoc 77

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.