Avatar uživatele

Mate radi vnitrnosti(jatra,jazyky,pajsl atd:),nebo je zavrhujete a proc?Diky

Vsimla jsem si,ze mladi lide nejsou nadseni,pokud je neco uvareno z vnitrnosti.
Doplňuji:
Mam to take rada.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Miluji všechny prasárny,,tím myslím jídlo,,,např jazyk si přihodím do vývaru, no a pak si ho pěkně zbaštím,,,
Doplňuji:
No občas trpím,,,mám doma vegetariána,,,tfuj,,

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Mám rád jen některé ,,prasárny''jako jsou játra na roštu nebo držkovou polévku.Jinak mi chutná klasika jako je řízeček,gulášek apod.:-)


Avatar uživatele
Pokročilý

Myslím si,že je neumí dobře připravit,ochutit a pod.Občas přece vnitřnosti podáné na oběd nemohou ublížit.


Avatar uživatele
Bronzový

Já je mám hrozně ráda. Třeba játra s rýží, králičí hlavy - mozek, jazyk. Jím i ledviny, srdce... Pro mne je to taková lahůdka. :-)


Avatar uživatele
Zlatý

Mám ráda játra drůbeží i vepřová,kuřecí žaludky v polévce,na pajšlovou omáčku mám vzpomínky ze školní jídelny,taky mi chutnala.
Takže vnitřnosti ano.


Avatar uživatele
Zlatý

Plně v duchu konstatování, že protiklady se přitahují, manželka a potažmo děti droby neveznout do pusy ani o domácí zabíjačce, naproti tomu já jsem ochoten si na dobře připravených specialitách z tohoto materiálu smlsnout prakticky kdykoliv a rád.
Mistry v přípravě bývaly staré hospodyně. Na jimi připravené kravské vemínko zapečené na zelenině, telecí okruží na smetaně nebo třeba gulášek z vepřových jater a sleziny dodnes vzpomínám.


Avatar uživatele
Zlatý

Já tedy to ráda nemám i když pro rodinu to občas vařím,ale nejím to.
Pouze játrová zavářka mi nevadí do polévky.


Avatar uživatele
Bronzový

Taková játra nebo ledvinky jako omáčka s rýží nebo knedlíkem, tak to si jednou za čas ráda dám. Nebo játrovou zavářku do polévky, tu taky můžu. Ale jazyk a pajšl jsem nikdy neměla a nějak mě to neláká.


Avatar uživatele
Zlatý

Jak který - jatýrka nemají chybu. A dodneska vzpomínám na králičí ledvinky a srdíčko, to jsem jako malá vždycky vyžírala a milovala. Ale takovej jazyk nebo pajšl do mě nedostanete ani pod pohrůžkou smrti - tenhle druh svaloviny nemůžu ani cítit, přijde mi to tlustý.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.