Avatar uživatele
Bronzový

Máte rádi tlačenku? A jak si jí "dáváte"?

já znám nejčastěji odmalička díky otci z hospod hlavně tu s octem a cibulí plus chleba...ale věřím, že si jí vychutnáváte i jiným způsobem..:-) podělte se

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

já teda budu asi exot, ale tlačenku jsem nikdy nejedla a nejím, mám k ní jakýsi odpor. Myslím, že to kvůli tomu rosolu - mám zažito, že slaný masový věci maj být pevný a ne klepavý... takže tu já ne. Ale mamka si ji občas po zabijačce u babičky dává s cibulí - asi klasika.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Ja osobne ju neznášam. Neviem jej prísť na chuť, pripadá mi taká nechutná. Moja babka ju zase zobe hocikedy za deň, podobne aj otec-ten si ju dáva na chlieb, zvyčajne s horčicou a cibuľou.


Avatar uživatele
Zlatý

jednou za uherskej rok na ni chuť dostanu; je nejlepší skutečně přesně tak, jak to popisujete, Chleba, hodně cibule a hořčici, nejlíp francouzskou


Avatar uživatele
Zlatý

já tedy jen s octem cibulí a opepřit a s chlebíkem

vyjmečně když je výborná tak i jen na chleba


Avatar uživatele
Stříbrný

Já zas mám rád drůbeží tlačenku do housky a tak na necelou minutku to strčím do mikrovlnky.
Výborný :-)


Avatar uživatele
Zlatý

S octem a cibulí,ale slyšela jsem,že se dá i usmažit trojobalu jako řízek,prý delikateska,ale to mi moc nezdá a představit si to je ....no nevím,nevím.


Avatar uživatele
Stříbrný

Když jezdím na výlety na kole,většinou se někde zastavím na tlačenku s octem,cibulí a chlebem.K tomu dám jedno pivko,líp se pak šlape dál:-)


Avatar uživatele
Pokročilý

Můj kamarád řezník říká:

"Tlačenku od jinýho řezníka zásadně nejím, protože NEVÍM, CO DO NÍ DÁVÁ. A svojí nejím taky, protože zase naopak VÍM, CO DO NÍ DÁVÁM...!!!"

;-)

Nicméně já ji jím, A SICE TAK, že nejdříve 2/3 na chleba na sucho a pak zbývající 1/3 s octem, cibulí a chlebem...


Avatar uživatele
Bronzový

Jeden Ital si ji dával s octem a cibulí a pokapával si ji olivovým olejem. Zkusil jsem to a dobrý. já si k ní udělám ještě kakao, divný ale ten kontrast chutí mi lahodí :-)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.