Avatar uživatele
Bronzový

Jakou máte rádi hořčici?

Já klasickou plnotučnou a francouskou AMORA ostrá.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Normální kremžskou. A když je možnost nakopat si křen, tak obyčejnou plnotučnou s nastrouhaným křenem - to pak brečím jak plačka na pohřbu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já mám rád klasickou plnotučnou a když se k tomu přidá čerstvě(vykopaný)a nastrouhaný křen,tak to protáhne všechny dirky,miluju tuto kombinaci.


Avatar uživatele
Zlatý

jsem milovníkem hořčice, nejraději dijonskou (francouzského typu, na nějž odkazujete). Dále hrubozrnnou, s příchutí křenu, ba i tu kremžskou. Plnotučnou moc nemusím, leda k párkům. Ostatní hořčice cpu do všeho, jsem si ji schopen i namazat na chleba bez ničeho...


Avatar uživatele

ja mam taky rada vsechny co pali,ale stejne u me vede nase kremzska.


Avatar uživatele
Bronzový

Plnotučnou s růnými ostrými přísadami.


Avatar uživatele
Stříbrný

Já českou hořčici ta se nikdy nepřejí.


Avatar uživatele
Zlatý

Grilovací, plnoručná a další různé druhy zejména palivých hořčic. Velmi mám ráda ostré. :-)


Avatar uživatele
Zlatý

Já mám flodure ráda plnotučnou hořčici


Avatar uživatele

Já to nemusím protože mám raději křen a nebo kečup, ale manžel má rád pravou Dijon hořčici.
Zdraví ZAJ-PO

Zdroj: kulinářství


Avatar uživatele
Pokročilý

Jedině plnotučnou ;-)


Avatar uživatele
Zlatý

Nejlevnější plnotučnou a kremžskou. Přijde mi, že svůj účel splní, takže nemám potřebu experimentovat s desítkami dalších dražších hořčic.


Avatar uživatele
Bronzový

plnotučná a potom grilovací ... mňam


Avatar uživatele
Stříbrný

Dijonskou a kremžskou.


Avatar uživatele
Bronzový

Mohu hořčice všechny.


Avatar uživatele
Stříbrný

Všechny jsou dobré, záleží na co máte chuť.Pokud máte rádi ostré,do základní hořtice přidat část rozemleté moravanky feferonku, a kousek cibulky. Je to zase trochu jiné. Mám známou co se vrátila z USA. Stěžovala si že tam mají snad 100 druhů hořtice ale žádná není jako ta naše.Hned na letšti v Praze si kvůli tomu dala buřtíky.


Avatar uživatele
Registrovaný

Mam rad ceskou plnotucnou, Dijonskou ale treba pouzivam i hrubozrnnou do pripravy jidla, vyborne se treba hodi do salmon en croute. Krenovou horcici nemam vubec rad

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.