Avatar uživatele
Pokročilý

kůže z kuřat

Jak zpracovat kuřecí kůži mimo pečení.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Kůže není sice moc zdravá, protože obsahuje hodně tuku, ale pokud nemáte zdravotní problémy, můžete vyzkoušet tento recept.
Plněná kůže z kuřete pečená nebo vařená
kůže z kuřete, 5 rohlíků, 2 vejce, mléko, uzená slanina nebo uzené maso, petrželová nať, sůl, pepř
Nakrájejte rohlíky na kostičky, pokropte teplým mlékem, přidejte vyškvařenou slaninu, žloutky, zelenou petrželku, sůl, pepř a promíchejte. Se špetkou soli ušlehejte bílky, přidejte k nádivce a dobře promíchejte. Nádivku poklaďte na kůže, srolujte je a spíchněte párátky. Dejte péct do vyhřáté trouby, nebo uvařte ve vodě jako jitrnice. Lze použít i jinou nádivku, třeba ze sekané.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

CO JÁ SI PAMATUJI OD DETSTVÍ,TAK MAMINA(většinou na svatky)stahla kuži s kuřete,ale mistrovsky,že pak stačilo sešit diry u krku a stehen,plnila nadivkou:3-4vajec,1/2kg masa umlela(hovezi_buček_nebo vepřovy _uzeny,namočila veku do trochu mleka, sul. pepř, pažitka. Naplnila kuži ,sešila diry,a dala peci spolu s kuřetem.


Avatar uživatele
Stříbrný

http://recepty.vareni.cz/…
tady co s tou kůží.
tady je recept,kuře bez kůže:

Zdroj: http://www.labuznik.com/recipe .php?ID=24770


Avatar uživatele
Stříbrný

Kůři zpracujte na "dršťkovou polécku.


Avatar uživatele
Bronzový

Kůže ze dvou kuřat(můžete si jí nastřádat v mrazáku), jedna okurka hadovka, podle chuti česnek a sůl.
Zálivka- 4 lžíce sojové omáčky, jedna lžíce cukru, 3 lžíce octa, 1 lžíce slunečnicového oleje.
Kůže vaříme v mírně osolené vodě asi třicet minut(kůže nesmí byt rozvařená). Vychladlou nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy. K ni přidáme na nudličky nakrájenou okurku a podle chuti česnek (kůže s okurkou ho snesou velké množství) Potom vše zalijeme zálivkou, zamícháme a ochutnejte. Pokud nic nechybí, můžete jídlo podávat jako předkrm nebi silný salát ale i jako pikantní pohoštění k pivu a vínu

Zdroj: Obrázková kuchařka Panoramy vydané 1988

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.