Avatar uživatele
Bronzový

Kam s hořčicí ?????

Kam doma dáváte hořčici ????????????
my do špajzu
Doplňuji:
:D "dobrá je to příloha"
Mě to příjde docela zajímavé - chápete to věčné přendavání hořčice do lednice a zpět když bych si vzal ženu co jí dává do lednice :D :D :D

a právě jako anketa je to dost dobré téma (třeba jsme divná rodina že jí dáváme do špajzu :D )

Vím že to není otázka co by byla nějak převratná ,ale často sem příjdu a nemůžu ani na nic odpovědět protože je to tu občas samá otázka
"o vzrůstu chroustu" :D

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

do lednice

zejména francouzská se nejlíp uchovává v lednici, obzvlášť je-li načatá

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

do lednice

skovavam ji do lednice k horcici si davam parky... salamy..klobasky atd..a ty mam v lednici ...tak to mam vsechno pohromade ...a pecivo u lednice ...tak naco budu trajdat do spajzu..?


Avatar uživatele
Stříbrný

do špajzu (na polici atd.)

Doplňuji:
Na obalu píší, že se má skladovat při teplotě od 1°C do 25°C.


Avatar uživatele

do lednice

Doplňuji:
Plnotučnou i kremžskou.


Avatar uživatele
Stříbrný

do špajzu (na polici atd.)

Doplňuji:
Anebo taky do lednice, haha. Teď mám doma 1 kremžskou a 1 plnotuk, na 1. je napsáno "uchovávat při teplotě +1 - +25°C" - tak je na polici a na 2. je "po otevření uchovejte při teplotě do +10 a chraňte před mrazem a urychleně spotřebujte" - tak je v lednici a denně z ní deci užeru :-) ale mezi námi - ještě jsem neviděl zkaženou hořčici, když nepočítám kontaminaci jiným jídlem.


Avatar uživatele
Bronzový

do lednice

Doplňuji:
Nemám špajz, tak ji dávám do lednice. Není to nic světobornýho, ale čekám, že nás bude víc. (Těch s lednicí a bez špajzu).


Avatar uživatele

do lednice


Avatar uživatele
Bronzový

do lednice


Avatar uživatele
Bronzový

do lednice


Avatar uživatele
Bronzový

do špajzu (na polici atd.)


Avatar uživatele
Zlatý

do lednice


Avatar uživatele
Pokročilý

do špajzu (na polici atd.)


Avatar uživatele
Pokročilý

do špajzu (na polici atd.)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.