Avatar uživatele
Registrovaný

Jaký je rozdíl mezi čokoládou na vaření a normální čokoládou?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

1 - Na varenie sa používa čistá horká 100% čokoláda
2 - "normálna" čokoláda je vlastne čokoláda s prísadami, kde percento čokolády nie je 100%

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

to je mi taky otázkou, protože čoko na vaření má cca 25% kakaové hmoty, zbytek je rostlinné tuky a emulgátory. 100% čokoládu si udělej tak, že si rozpusť kvalitní-100% kakao ve vodě a vlej si to do obalu od bonboniéry. Hele, na 11let máš celkem zajímavé dotazy a odpovědi, že?


Avatar uživatele
Zlatý

tady je tabulka pro srovnání :
http://www.svet-potravin.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

Rozdíl může být v barvě, vůni, chuti, atd. - podívej na testy, ta na vaření je až dole:
http://www.svet-potravin.cz/…


Avatar uživatele
Pokročilý

ad led)

slovensky horká == česky hořká

zní to dobře, že na vaření se používá "čistá horká 100% čokoláda"
:-))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.