Avatar uživatele

Jaký je poměr maso vs. kost u předního a zadního vepř. kolena?

Které kupujete na pečení, vaření atd. Přední, nebo zadní? Na kterém je poměrově více masa, když vyndáme kost?

Odpověď řezníka je 30% kost u předního, 40% u zadního kolena. Pak se tedy vyplatí kvůli množství masa přední, které však není tak prorostlé tučným a to já mám rád.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zadní je ´výtěžnější´...
;-)
Ono je tam i více kůže - a ta, když koleno správně ugriluješ, je úžasná - lepší, než maso...
;-))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Zadní, ale protože ho včera zrovna řezník už neměl, spokojil jsem se s předním a to se v tlačence nepozná.
======================
http://postimg.org/…


Avatar uživatele
Zlatý

Kupuji ob, podle momentální nabídky. Větší poměr masa bývá u zadního kolene. Záleží i na tom, jak je koleno uřízlé a z jak velkého prasete je.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.