Avatar uživatele
Bronzový

Jaké jsou ty "správné"brambory na bramborový salát?

Zase jsem to od loňska nějak zapomněl.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý
 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Určitě si vyberte mezi sortou typu A-B
C-jsou moc moučné,mají hodně škrobu,byla by z toho kaše.


Avatar uživatele
Zlatý

také kupuji" A "ty se vám v salátu nerozsypou
hodně to mají i popsáno....salátové


Avatar uživatele
Zlatý

Typ A: Jsou vhodné do salátů, pro vaření ve slupce, na loupačku a jako příloha. Hlízy mají po varu pevné, tuhé, lojovaté – nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.
Typ B: Jsou univerzální přílohové, hodí se do salátů, gulášů, polévek a pro restování. Po varu se částečně rozsypávají a mírně moučnatí.
Typ C: Hodí se na přípravu kaší a těsta, používají se na výrobu hranolků, bramboráků, bramborových placek. Hlízy po varu moučnatí a rozsypávají se.
Typ D: Je určen pro průmyslové zpracování.


Avatar uživatele
Zlatý

Je to jak pise Rynek.Ja kupuju odrudu "Finka" a jsou vazne lahodny jak na salat tak i jako prilohove

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4395
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2269
Zlatý annas 1828
Zlatý quentos 1548
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1519
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.