Avatar uživatele
huxa

Jak vybrat správnou pánev na palačinky a další na hranolky?

Vím, že chci teflonovou, ale jak poznat, který je správně prohlá, jestli se brzo začne kazit, … :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3941 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Já bych použil na hranolky, kde je potřeba většinou více oleje téměř jakoukoliv, třeba litinovou.
Na palačinky pak teflon. Jsou většinou tenké, rychle se ohřejí a tolik se těsto nechytá.
Cenu by tak moc neřeším, časem se změní dno, nebo teflon poškodí u všech.
Zkušenost

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arygnoc

životnosť panvíc neriešte, dnes nemá životnosť žiaden výrobok (vyrobený v súčasnosti).
Ma palacinky panvicu.
Na hranolky fritézu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Na palačinky bych použila asi teflonovou a na hranolky plech ( na sucho ) v troubě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Dobrý den, hranolky na pánvi, no nevím, nevím. Raději na sucho. Jinak jestli nevíte, jak něco vybrat, tak stačí zadat do Googlu. Třeba dobře zpracovaný seriál na téma jak vybrat doplňky do domácnosti má udělaný internetový obchod Bevedo. Prodávají fakt leccos, takže toho mají i poměrně dost zpracovaného. :) Tak tam mrkněte. Já osobně pánev na palačinky nemám, takže nemůžu radit. :)

Nový příspěvek