Avatar uživatele
Stříbrný

Jak vybrat správnou pánev na palačinky a další na hranolky?

Vím, že chci teflonovou, ale jak poznat, který je správně prohlá, jestli se brzo začne kazit, ... :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já bych použil na hranolky, kde je potřeba většinou více oleje téměř jakoukoliv, třeba litinovou.
Na palačinky pak teflon. Jsou většinou tenké, rychle se ohřejí a tolik se těsto nechytá.
Cenu by tak moc neřeším, časem se změní dno, nebo teflon poškodí u všech.
Zkušenost

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

životnosť panvíc neriešte, dnes nemá životnosť žiaden výrobok (vyrobený v súčasnosti).
Ma palacinky panvicu.
Na hranolky fritézu.


Avatar uživatele
Zlatý

Na palačinky bych použila asi teflonovou a na hranolky plech ( na sucho ) v troubě.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Nakupování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Nakupování

Zlatý Drap 414
Zlatý gecco 273
Zlatý hanulka11 271
Zlatý marci1 264
Zlatý mosoj 238
Zlatý briketka10 148
Zlatý annas 143
Zlatý ReHu 132
Zlatý iceT 108
Zlatý quentos 108

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.