Avatar uživatele
Registrovaný

Jak srazit ostrost guláše ?

udělal jsem příliš ostrý guláš

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Nevím množství,ale rozmíchat trošku hl. mouky v osolené vodě (příměřeně tomu,jak moc to chceš zředit),nasledně jí přidát do guláše a přívest k váru.Nezapomeň pořádně míchát v průběhu procesu.Pak ochutnat a případně přisolit,možná dokořenit...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

nastrouhej tam syrovy jablko


Avatar uživatele
Stříbrný

Nastrouhat syrový brambor.Pokud jablko ani brambor nepomáhají,vycedím maso,udělám nový základ na guláš a až je povařený,přidám maso.Raději pozor na koření


Avatar uživatele
Pokročilý

Bohužel, každým zásahem se změní chuť a konzistence, takže to již nikdy nebude guláš v pravém slova smyslu. Lze jej rozředit, doplnit např chlebem, ale stále tam ta ostrost zůstane. Holt, i žiletkový guláš není marný.


Avatar uživatele
Zlatý

jak uz tady nekdo psal-syrovy brambor,ale i co nejcerstvejsi chleba pomuze

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.