Avatar uživatele
Registrovaný

Gastronomie 3. Tisíciletí

Moc prosím o radu, vylosoval jsem si téma k závěrečným zkouškám na kuchaře na téma Gastronomie 3. tisícileti. Nevím si rady se sestavou menu, jaká jidla použít, proto prosím o nějaký návrh. Předem děkuji za odpověď.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

již jsem jednou na stejnou otázku odpovídal,ale pokud připravuješ menu,tak doporučuju,takzvanou plácaninu všeho druhu,jak je vidět v dnešní gastronomii,tak architektura stravování skončila,a jídlo které nemá aspoň 12 ingrediencí,nikdo nepřipravuje,prostě chudoba v gastronomii skončila a nyní se už nedělá "z ničeho něco" ale "Ze všeho cokoliv" a došlo to tak daleko,řa se smazává význam národních kuchyní.Prostě globalizace je i,nebo,hlavně v papání,
přeju komisi,ze zdravím žaludkum.



Avatar uživatele
Registrovaný

Co například makromolekulární kuchyně, bio nejen potraviny, ale i nápoje. Bio víno se pěstuje i u nás.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.