Avatar uživatele
Pokročilý

Dobrý den muže se uzené maso zavaři?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zavařovali jsem domácí uzené, klobásy. Vynikající bylo zavařené syrové vepřové maso.

Jenže vhodnější je dát do sklenic vykostěnou krkovici nebo kotletu, kýta je trochu sušší.

Pokud chcete vyzkoušet, vkládám odkaz, kde najdete podrobný postup.

http://recepty.ekucharka.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Ano, delavali jsme to. Stejne tak pecene nebo treba klobasky.


Avatar uživatele
Stříbrný

Samozřejmě může.


Avatar uživatele
Zlatý

Pokud zavařuješ libové uzené, je velmi vhodné do sklenice přidat i slaninu či špek...
;-)
Ale jinak ano - běžně se to dělá.


Avatar uživatele
Zlatý

Může a je to veeelká dobrota.
Dáš to do sklenic s uzávěrem, zbylé místo doplníš vodou nebo vývarem do výšky zhruba 2,5 cm od hrdla sklenice a steriluješ cca 2 hodiny.

Zdroj: Zkušenost


Avatar uživatele
Zlatý

Již zodpovězeno ( i s návodem ) :-)) : http://www.odpovedi.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.