Avatar uživatele
Bronzový

Co vše je potřeba mít na provoz domácí cukrárny, tak aby na mě nemohla hygiena?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Každá higiená má trochu odlišné požadavky. Nezbývá, než se před započetím s ní poradit.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Podle toho v jakym okrese ...
Na Sokolovsku je to hrozný ....


Avatar uživatele
Zlatý

Tak pokud chceš otevírat provozovnu-cukrárnu, asi víš co a jak, tedy to nejdůležitější. Potom je dobré se informovat na HS a domluvit tkz. kontrolu (nyní si nemohu přesně vzpomenout na název) a ta ti sdělí bez jakýchkoli pokut a výtek jaké jsou nedostatky.
V případě, že je odstraníš, je vše OK a nemusíš se ničeho bát.
Kam mám potom přijít na zákusek?


Avatar uživatele
Pokročilý

Aby na Vás nemohla hygiena,tak musíte pořádne zabednit dveře a okna.Ale pozor na ně ty potvory vlezou všude...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Vzdělání a práce

Zlatý annas 2462
Zlatý Drap 1532
Zlatý quentos 1230
Zlatý mosoj 648
Zlatý ivzez 585
Zlatý gecco 570
Zlatý hanulka11 566
Zlatý led 532
Zlatý marci1 501
Zlatý Michal Kole 475

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.