Avatar uživatele
Registrovaný

Co má společného kys.mravenčí s org.látkami,které zjednodušeně nazýváme cukry?Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nejsem si jistá, jestli je to ono, ale napadlo mě tohle:
Při mléčném kvašení (heterofermentativní kvašení) dochází pomocí bakterií, které zkvašují jednoduché sacharidy na kyselinu mléčnou, mravečí a jablečnou.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 2872
Zlatý quentos 1363
Zlatý mosoj 1326
Zlatý Drap 1016
Zlatý gecco 628
Zlatý led 628
Zlatý hanulka11 627
Zlatý marci1 573
Zlatý Kepler 547
Zlatý Lamalam 539

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.