Avatar uživatele
Registrovaný

Chci prodávat v okýnku občerstvení- hot dogy, párky v rohlíku, kávu, cigarety... Jaké musí splňovat provozovna kritéria?

Z prázdné místnosti bez přívodu vody, chci udělat provozovnu ''hladového'' okýnka. V nabídkce bude pouze ohřívané občerstvení jako párky, vařená kukuřice a káva. K tomu jako doplněk cigarety atd. Potřebuji k tomu nějaké zvláštní opatření, či povolení?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Má zkušenost z podobného případu říká,že je nejlepší se svým záměrem dojít na příslušnou /okresní/ hygienickou stanici a tam zjistit jejich podmínky,které jsou rozhodující.Ona existuje sice jedna vyhláška,ale tu si každý okres vykládá po své.Co je dovoleno v Praze a okolí,to přivádí v některých okresech hygienu do nepříčetnosti.Já také udělal tu chybu,že jsem se nešel poradit.Jeden den jsem bufet v dobré víře správnosti dodržení vyhlášky otevřel a druhý den mi to uražená hygiena na malichernostech zavřela.Takže papíry s nápadem a jít se poklonit

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nějaké "základní" záchytné body si přečtěte v článku na serveru podnikatel.cz http://www.podnikatel.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

bez vody to určitě nepůjde (co se týče potravin, nepovolí to hygiena).
na trafiku by ty prostory mohli stačit.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.