Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.únor 15:39

Jakej materiál vhodnej na dlouhodobej kontakt s kůží?

Zdraví – Životospráva

Nehodlám psát detaily, ale potřeboval bych aby mi poradil někdo kdo se doopravdy vyzná. Nemám tušení kdo by mi na tohle mohl odpovědět.
Otázka je: Kterej materiál by byl vhodnej na neustálej kontakt s kůží namísto textilu, bez toho aby z DLOUHODOBÉHO hlediska nezpůsobil zdravotní problémy? Mám na mysli něco hladkýho co nebude dráždit kůži,jako fólie. Mohl by například nitril nějakým způsobem škodit? Nebo třeba je to celý nesmysl a nic nehrozí? Chci mít jistotu. Díky za odpověď, jestli nějaká bude.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 16:21

Jakej materiál je vhodnej na dlouhodobej kontakt s kůží?

Zdraví – Životospráva

Nehodlám psát detaily, ale potřeboval bych, aby mi poradil někdo, kdo se doopravdy vyzná. Nemám tušení, kdo by mi na tohle mohl odpovědět.
Otázka je: Kterej materiál by byl vhodnej na neustálej kontakt s kůží namísto textilu bez toho, aby z DLOUHODOBÉHO hlediska způsobil zdravotní problémy? Mám na mysli něco hladkýho co nebude dráždit kůži, jako fólie. Mohl by například nitril nějakým způsobem škodit? Nebo třeba je to celý nesmysl a nic nehrozí? Chci mít jistotu. Díky za odpověď, jestli nějaká bude.