Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.leden 22:16

No abych uvedl vše na pravou míru .Úraz jsem měl v práci .Vše je řádně se psáno a já jsem v neschopnosti od 1.11.

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

A podle lékaře, bude má neschopnost trvat do konce tohoto měsíce.Dal jsem v tetomto obdobi jsem dal zaměstnavateli výpověď. A zajímalo by mě, jak je to v tomhle případě? Zdá po celou dobu trvání pracovní neschopností mi zaměstnavatel bude vyplácet mzdu?A jak se na tom podílí sociální úřad? Nevím, zda je to jen v prvním měsíci a nebo po celou dobu?Protože za první měsíc, mi přišlo na účet jen část peněz od zaměstnavatele a zbytek mi doplatila socialka. Ale teď mi ještě v termínu vyplat nedorazilo ještě nic.A poslední dotaz je , zda tuto prodlevu, mohlo způsobit i to, že jsem do zaměstnání dodal později lístek na peníze? Asi o 4 dny A jestli je možné aby mi zaměstnavatel nějakým způsobem, mohl dělat "naschvál "a peníze mi zadržovat? Protože, mi bylo naznačeno, že mi údajně nechtějí uznat celou dobu trvání léčby a následných rehabilitací? I když je to všechno řádně zapsáno v práci i u ošetřujícího lékaře. Zda na to mohou mít ze zákona právo? Mě se to moc nezdá ale nerozumím tomu. Děkuji moc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.leden 10:18

Doplňující dotaz.

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Děkuji za vyčerpávající odpověď. Jen bych doplnil svůj předchozí dotaz.Zapomněl jsem se zeptat,zdá je zaměstnavatel je povinnen dodržovat, výplatní termín, který je 15.v mesici?Protože za první měsíc, jsem obdržel peníze včas. A nyní nemám stále žádné? Tak by mě zajímalo, jestli je to standardní a nebo je postup vyplacení jiný v dalších měsících? Tak bych chtěl vědět, jak to je než se budu informovat v zaměstnání zítra. Děkuji. Snad jsem pokračoval správně v původním dotazu? Jestli ne tak se omlouvám.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.leden 11:11

Za první měsíc jsem obdržel peníze včas. Nyní nemám stále žádné. Je to standardní postup?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Děkuji za vyčerpávající odpověď. Jen bych doplnil svůj předchozí dotaz. Zapomněl jsem se zeptat, zda je zaměstnavatel povinen dodržovat výplatní termín, který je 15. v mesici. Protože za první měsíc jsem obdržel peníze včas. A nyní nemám stále žádné. Tak by mě zajímalo, jestli je to standardní, anebo je postup vyplacení jiný v dalších měsících? Tak bych chtěl vědět, jak to je než se budu informovat v zaměstnání zítra. Děkuji. Snad jsem pokračoval správně v původním dotazu? Jestli ne tak se omlouvám.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.leden 11:11

Za první měsíc jsem obdržel peníze včas. Nyní nemám stále žádné. Je to standardní postup?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Děkuji za vyčerpávající odpověď. Jen bych doplnil svůj předchozí dotaz. Zapomněl jsem se zeptat, zda je zaměstnavatel povinen dodržovat výplatní termín, který je 15. v mesici. Protože za první měsíc jsem obdržel peníze včas. A nyní nemám stále žádné. Tak by mě zajímalo, jestli je to standardní, anebo je postup vyplacení jiný v dalších měsících? Tak bych chtěl vědět, jak to je, než se budu zítra informovat v zaměstnání. Děkuji. Snad jsem pokračoval správně v původním dotazu. Jestli ne, tak se omlouvám.