Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 21:57

Jak vypadá práce doktora v Motole?

Zdraví – Ostatní zdraví

Prosím jen informace pokud tam přímo pracujete a nebo to víte jinak než z Hooglu „kolik bere doktor“ . Když někdo vystuduje medicínu, pošle životopis a hned ho posadí do ordinace dle jeho specializace, nebo ještě musí nějak „přicmrndávat“ než ho nechají samotného psát diagnózy? Jak dlouhé dělají směny? Pláště jim šijí na míru, nebo vyfasují podle velikosti? KDyž lékař píše diagnozu a používá lékařské termíny, poradí mu dnes kolega pokud si nevzpomene jak se která kost jmenuje (třeba u zlomenin) aniž by se tím znemožnil? Je medicína opravdu o učení se všeho zpaměti, nebo se dá i něco odvodit? Zajímá mě vše o této práci. Děkuji.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 21:57

Jak vypadá práce doktora v Motole?

Zdraví – Ostatní zdraví

Prosím jen informace pokud tam přímo pracujete a nebo to víte jinak než z Googlu „kolik bere doktor“ . Když někdo vystuduje medicínu, pošle životopis a hned ho posadí do ordinace dle jeho specializace, nebo ještě musí nějak „přicmrndávat“ než ho nechají samotného psát diagnózy? Jak dlouhé dělají směny? Pláště jim šijí na míru, nebo vyfasují podle velikosti? KDyž lékař píše diagnozu a používá lékařské termíny, poradí mu dnes kolega pokud si nevzpomene jak se která kost jmenuje (třeba u zlomenin) aniž by se tím znemožnil? Je medicína opravdu o učení se všeho zpaměti, nebo se dá i něco odvodit? Zajímá mě vše o této práci. Děkuji.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 22:50

Jak vypadá práce doktora v Motole?

Zdraví – Ostatní zdraví

Prosím jen informace, pokud tam přímo pracujete anebo to víte jinak než z Googlu „kolik bere doktor“. Když někdo vystuduje medicínu, pošle životopis a hned ho posadí do ordinace dle jeho specializace, nebo ještě musí nějak „přicmrndávat“, než ho nechají samotného psát diagnózy? Jak dlouhé dělají směny? Pláště jim šijí na míru, nebo vyfasují podle velikosti? KDyž lékař píše diagnozu a používá lékařské termíny, poradí mu dnes kolega, pokud si nevzpomene, jak se která kost jmenuje (třeba u zlomenin), aniž by se tím znemožnil? Je medicína opravdu o učení se všeho zpaměti, nebo se dá i něco odvodit? Zajímá mě vše o této práci. Děkuji.