Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 12:11

Je kupní smlouva platná,pokud jsou podepsáni 4 učastníci a jen jeden nema podpis ověřen?

Právo a zákony – Občanské právo

pokud má kamarádka kupní smlouvu na dům,podepsali ji dvě byvale majitelky,ona,a její manžel,jako vedlejší učastník,že je dům hrazen vyhradne z jejich prostredku,tudíž nespadá do společného jměni manzelu,je tato věta platna,pokud přisla na to,ze ma ověřene tri podpisy,a manželův ne?podepsal sice smlouvu,ale jako jediny podpis ověřený nemá.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 12:49

Je kupní smlouva platná,pokud jsou podepsáni 4 účastníci a jeden z nich nemá podpis ověřen?

Právo a zákony – Občanské právo

pokud má kamarádka kupní smlouvu na dům, podepsali ji dvě bývalé majitelky ,ona a její manžel jako vedlejší učastník, že je dům hrazen výhradně z jejích prostředků, tudíž nespadá do společného jměni manželů, je tato věta platná, pokud přišla na to, že má ověřené tři podpisy a manželův ne? Smlouvu sice podepsal, ale jako jediný podpis ověřený nemá.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 13:11

Je kupní smlouva platná, pokud jsou podepsáni 4 účastníci a jeden z nich nemá podpis ověřen?

Právo a zákony – Občanské právo

pokud má kamarádka kupní smlouvu na dům, podepsali ji dvě bývalé majitelky, ona a její manžel jako vedlejší učastník, že je dům hrazen výhradně z jejích prostředků, tudíž nespadá do společného jměni manželů, je tato věta platná, pokud přišla na to, že má ověřené tři podpisy a manželův ne? Smlouvu sice podepsal, ale jako jediný podpis ověřený nemá.