Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.prosinec 15:16

Může fungovat „stát“ ve státě ?

Právo a zákony – Občanské právo

Jde třeba o to, že někteří mají jiné morální hodnoty než jiní. A podle hesla: „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.“ si lidé utvářejí vlastní skupinky politických organizací. Dá se říct, že si tvoří vlastní stát. U nás to je třeba ČSSD, ODS, ANO, TOP 07 nebo SPD. Ke všemu tu je jedná nepolitická strana náboženská společnost svědkové Jehovovi. Když se k tomu přidají ještě radikální muslimové jak takový stát může fungovat ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.prosinec 15:26

Může fungovat „stát“ ve státě?

Právo a zákony – Občanské právo

Jde třeba o to, že někteří mají jiné morální hodnoty než jiní. A podle hesla: „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.“ si lidé utvářejí vlastní skupinky politických organizací. Dá se říct, že si tvoří vlastní stát. U nás to je třeba ČSSD, ODS, ANO, TOP 07 nebo SPD. Ke všemu tu je jedná nepolitická strana náboženská společnost svědkové Jehovovi. Když se k tomu přidají ještě radikální muslimové jak takový stát může fungovat?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.prosinec 18:40

Může fungovat „stát“ ve státě?

Právo a zákony – Občanské právo

Jde třeba o to, že někteří mají jiné morální hodnoty než jiní. A podle hesla: „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.“ si lidé utvářejí vlastní skupinky politických organizací. Dá se říct, že si tvoří vlastní stát. U nás to je třeba ČSSD, ODS, ANO, TOP 09 nebo SPD. Ke všemu tu je jedná nepolitická strana náboženská společnost svědkové Jehovovi. Když se k tomu přidají ještě radikální muslimové jak takový stát může fungovat?