Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 21:28

Jak poznat jestli vás někdo má opravdu rád nebo si jen dělá legraci?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Ahoj.
Poslední dobou mám trošku problémy s tím poznat, jestli to se mnou kluci myslí vážně když říkají, že se mnou chtějí být.
Protože nejsem nijak hezká a mám stupidní třídu, jedna parta kluků se domluvila a dala za úkol jednomu z nich, aby předstíral že se mnou chodí a jakmile si dáme první pusu, ať mi dá kopačky a tím mě zesměšní před celou třídou.
A jak jste mohli uhodnout, přesně to se stalo.
Podobná věc se stala mojí kamarádce. Ta měsíc chodila s klukem, ten jí ale pustil k vodě hned po tom, co spolu byli v posteli. Prý chtěl jenom s.., o nic jiného tu nešlo.

Je tady něco, podle čeho můžu poznat, jestli mě má kluk vážně rád nebo mě jen využívá?
Děkuji všem…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 21:29

Jak poznat, jestli vás někdo má opravdu rád, nebo si jen dělá legraci?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Ahoj.
Poslední dobou mám trošku problémy s tím, poznat, jestli to se mnou kluci myslí vážně když říkají, že se mnou chtějí být.
Protože nejsem nijak hezká a mám stupidní třídu, jedna parta kluků se domluvila a dala za úkol jednomu z nich, aby předstíral, že se mnou chodí, a jakmile si dáme první pusu, ať mi dá kopačky a tím mě zesměšní před celou třídou.
A jak jste mohli uhodnout, přesně to se stalo.
Podobná věc se stala mojí kamarádce. Ta měsíc chodila s klukem, ten ji ale pustil k vodě hned po tom, co spolu byli v posteli. Prý chtěl jenom s.., o nic jiného tu nešlo.

Je tady něco, podle čeho můžu poznat, jestli mě má kluk vážně rád, nebo mě jen využívá?
Děkuji všem…