Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.říjen 13:13

Odejít do Německa?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Nedávno jsem četl, že Němci mají zdarma autobusy pro děti, studenty a důchodce. Dále mají pro děti do 18 let vstupné na hrady, koupaliště také zdarma. Češi také platí vzhledem k průměrnému platu 2. nejvyšší nájemné za bydlení v Evropě. Byl jsem na dovolené v Chorvatsku. Většina Němců mělo značkové oblečení a drahy mobil v ruce. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás v Německu nepracuje. Přijde mi zbytečný dělat v Česku vysokou školu,kdyz německá prodavačka vydělá více než vysokoškolák v ČR. Česko mě fakt se*e!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.říjen 13:25

Odejít do Německa?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Nedávno jsem četl, že Němci mají zdarma autobusy pro děti, studenty a důchodce. Dále mají pro děti do 18 let vstupné na hrady, koupaliště také zdarma. Češi také platí vzhledem k průměrnému platu 2. nejvyšší nájemné za bydlení v Evropě. Byl jsem na dovolené v Chorvatsku. Většina Němců mělo značkové oblečení a drahy mobil v ruce. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás v Německu nepracuje. Přijde mi zbytečný dělat v Česku vysokou školu,kdyz německá prodavačka vydělá více než vysokoškolák v ČR. Česko mě fakt se*e! Jejich potraviny maji také úplně jinou úroveň. Dale některé firmy jako DM maji v Česku dražší výrobky než v Německu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.říjen 13:44

Vyplatí se odejít do Německa?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Nedávno jsem četl, že Němci mají zdarma autobusy pro děti, studenty a důchodce. Dále mají pro děti do 18 let vstupné na hrady, koupaliště také zdarma. Češi také platí vzhledem k průměrnému platu 2. nejvyšší nájemné za bydlení v Evropě. Byl jsem na dovolené v Chorvatsku. Většina Němců mělo značkové oblečení a drahy mobil v ruce. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás v Německu nepracuje. Přijde mi zbytečný dělat v Česku vysokou školu, když německá prodavačka vydělá více než vysokoškolák v ČR. Česko mě fakt se*e! Jejich potraviny maji také úplně jinou úroveň. Dale některé firmy jako DM maji v Česku dražší výrobky než v Německu.