Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.srpen 21:48

Německá doga nebo Německý ovčák?

Zvířata – Psi

Chtěla bych se zeptat na Vaše názory, zda si pořídit Německou dogu nebo Německého ovčáka. Samozřejmě se musím rozhodnout sama a je to čistě subjektivní, ale přesto mě Vaše názory zajímají. Už dlouhou dobu si přeji dogu. Jde ale o to, že bych chtěla psa, který bude hlídač, bude mě chránit a kdyby mě třeba někdo napadl, zastane se mě. Nejsem si teď jistá, zda doga taková muže být. Myslím si, že v tomto je právě lepší ovčák. Určitě je to i o výcviku a přístupu k pejskovi, ale opravdu by mě zajímaly Vaše zkušenosti. Předem moc děkuji za Vaše rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.srpen 22:00

Německá doga nebo Německý ovčák?

Zvířata – Psi

Chtěla bych se zeptat na Vaše názory, zda si pořídit Německou dogu nebo Německého ovčáka. Samozřejmě se musím rozhodnout sama a je to čistě subjektivní, ale přesto mě Vaše názory zajímají. Už dlouhou dobu si přeji dogu. Jde ale o to, že bych chtěla psa, který bude hlídač, bude mě chránit a kdyby mě třeba někdo napadl, zastane se mě. Prostě to bude můj parťák. Nevím proč, ale mám pořád někde zakotveno v hlavě, že ovčák je na toto lepší než doga. Nevím proč. Určitě je to hlavně o výcviku a přístupu k pejskovi, ale opravdu by mě zajímaly Vaše zkušenosti. Předem moc děkuji za Vaše rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.srpen 22:47

Doporučili byste jako hlídače německého ovčáka, nebo německou dogu?

Zvířata – Psi

Chtěla bych se zeptat na Vaše názory, zda si pořídit německou dogu, nebo německého ovčáka. Samozřejmě se musím rozhodnout sama a je to čistě subjektivní, ale přesto mě Vaše názory zajímají. Už dlouhou dobu si přeji dogu. Jde ale o to, že bych chtěla psa, který bude hlídač, bude mě chránit a kdyby mě třeba někdo napadl, zastane se mě. Prostě to bude můj parťák. Nevím proč, ale mám pořád někde zakotveno v hlavě, že ovčák je na toto lepší než doga. Nevím proč. Určitě je to hlavně o výcviku a přístupu k pejskovi, ale opravdu by mě zajímaly Vaše zkušenosti. Předem moc děkuji za Vaše rady.