Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.březen 13:13

Co bylo na počátku absolutně všeho co zde je?

Věda – Fyzika

Je to obrazně jako s tím co bylo dříve, jestli vejce nebo slepice, řeknete že na počátku zde nic nebylo, ale kde se z ničeho nic, vzalo najednou to záhadné nic, a co to je vědecky nic, ze kterého může vzniknout něco?

Někdo říká že prostě a jednoduše zde počátek všeho nebyl, a že vše zde jenom nekonečně pulzuje, a my jsme psychicky posedlí tím, že chceme mít u všeho počátek a konec, abychom to mohli vědecky změřit!

Lidi dělají chyby, chybují; šamani, sekty, náboženství, politici, filosofie, věda, technologie, programátoři, atd. jak pravil kdysi jeden filosof; vím jistě to, že nic jistě nevím, protože je vše jinak, než si já hloupý starý člověk, subjektivně myslím, pravda je bohužel relativní, stejně jako je relativní čas.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.březen 13:25

Co bylo na počátku absolutně všeho, co zde je?

Věda – Fyzika

Je to obrazně jako s tím, co bylo dříve, jestli vejce nebo slepice, řeknete, že na počátku zde nic nebylo, ale kde se zničehonic vzalo najednou to záhadné nic a co to je vědecky nic, ze kterého může vzniknout něco?

Někdo říká, že prostě a jednoduše zde počátek všeho nebyl a že vše zde jenom nekonečně pulzuje a my jsme psychicky posedlí tím, že chceme mít u všeho počátek a konec, abychom to mohli vědecky změřit!

Lidi dělají chyby, chybují; šamani, sekty, náboženství, politici, filosofie, věda, technologie, programátoři, atd. jak pravil kdysi jeden filosof: vím jistě to, že nic jistě nevím, protože je vše jinak, než si já hloupý starý člověk, myslím, pravda je bohužel relativní, stejně jako je relativní čas.