Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 22:40

Proč je trojobal po usmažení jako kámen ??

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Stouhanka koupená dnes v ALBERTU vypadala spíše jako písek , ..,, MASO NA ŘÍZKY bylo Z KYTY po usmažení se trojobal přetvořil na trdou krustu ohrožující zuby a snad by bylo lépe se nepokoušet takouvou krustu jíst ale spíše lámat jak je tuhá a kompaktní ? ?
Je na vině moje neumětelství čí je závada jinde ??
Děkuji Suchr

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 22:48

Proč je můj trojobal po usmažení jako kámen??

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Strouhanka koupená dnes v ALBERTU vypadala spíše jako písek… MASO NA ŘÍZKY bylo Z KYTY, po usmažení se trojobal přetvořil na trdou krustu ohrožující zuby a snad by bylo lépe se nepokoušet takovou krustu jíst, ale spíše lámat, jak je tuhá a kompaktní.
Je na vině moje neumětelství, či je závada jinde ??
Děkuji, Suchr