Zeptal/a se – 23.prosinec 22:40
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Stouhanka koupená dnes v ALBERTU vypadala spíše jako písek , ..,, MASO
NA ŘÍZKY bylo Z KYTY po usmažení se trojobal přetvořil na trdou krustu
ohrožující zuby a snad by bylo lépe se nepokoušet takouvou krustu jíst ale
spíše lámat jak je tuhá a kompaktní ? ?
Je na vině moje neumětelství čí je závada jinde ??
Děkuji Suchr
Zeptal/a se – 23.prosinec 22:48
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Strouhanka koupená dnes v ALBERTU vypadala spíše jako písek… MASO NA
ŘÍZKY bylo Z KYTY, po usmažení se trojobal přetvořil na trdou krustu
ohrožující zuby a snad by bylo lépe se nepokoušet takovou krustu jíst, ale
spíše lámat, jak je tuhá a kompaktní.
Je na vině moje neumětelství, či je závada jinde ??
Děkuji, Suchr