Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.duben 2:12

Tak jak to tedy bylo?

Rodina a vztahy – Sex

Už rok řeším takové menší dilema. Popis bude muset být trochu obsáhlejší. Loni v létě jsem strávil s nejmilejší kamarádkou čtyři dny v nádherné vísce u FM, ubytován ve dvoulůžkovém apartmánu v penzionu. Tedy on nebyl tak zcela dvoulůžkový – ta dvě lůžka byla spojená, něco na způsob „manželské“ postele. V průběhu poslední z nocí měla kamarádka bláznivý spontánní nápad mě v noci vřele objímat; ve vřelém objetí jsme strávili prakticky celou noc. Jak se říká lidově – „nic nebylo“, ačkoliv jsem jí vracel vešekrá pohlazení a nebyl si zcela jist, zda ono přehnané tulení činí ze spaní či nikoli (prý ne, jak jsem se později dozvěděl). Ač se jí postupně zrychlovala intenzita dechu, po určité době k protiakci z její strany už nedošlo. Měl jsem tedy co dělat a nervy mi tekly proudem, ale jelikož vím, že je mám ze železa, udržel jsem se. Avšak nyní mi mé nejbližší okolí tvrdí, že „jsem vůl“, že „šlo z její strany o jasný signál, že chce víc“ apod. Co soudíte vy, je to tak? Nebo jsem učinil správně, že jsem se držel zpátky? Ona je navíc pravděpodobně ještě panna, nevzal bych si to na triko.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.duben 2:30

Tak jak to tedy bylo?

Rodina a vztahy – Sex

Už rok řeším takové menší dilema. Popis bude muset být trochu obsáhlejší. Loni v létě jsem strávil s nejmilejší kamarádkou čtyři dny v nádherné vísce u FM, ubytován ve dvoulůžkovém apartmánu v penzionu. Tedy on nebyl tak zcela dvoulůžkový – ta dvě lůžka byla spojená, něco na způsob „manželské“ postele. V průběhu poslední z nocí měla kamarádka bláznivý spontánní nápad mě v noci vřele objímat; ve vřelém objetí jsme strávili prakticky celou noc. Jak se říká lidově – „nic nebylo“, ačkoliv jsem jí vracel vešekrá pohlazení a nebyl si zcela jist, zda ono přehnané tulení činí ze spaní či nikoli (prý ne, jak jsem se později dozvěděl). Ač se jí postupně zrychlovala intenzita dechu, po určité době k protiakci z její strany už nedošlo. Měl jsem tedy co dělat a nervy mi tekly proudem, ale jelikož vím, že je mám ze železa, udržel jsem se. Avšak nyní mi mé nejbližší okolí tvrdí, že „jsem vůl“, že „šlo z její strany o jasný signál, že chce víc“ apod. Co soudíte vy, je to tak? Nebo jsem učinil správně, že jsem se držel zpátky? Ona je navíc pravděpodobně ještě panna, nevzal bych si to na triko.
Doplňuji:
V emailu několik dní poté mi psala, že měla z našeho společného pobytu „trochu strach“, což jsem docela dobře nechápal. Mohlo to s tím souviset a potvrzovat tak mou domněnku, že jsem udělal správně?