Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.leden 13:01

Windows XP není připraven na nové typy zařízení. Musel by jsi provést nějaké ty zásahy či úpravy systému, aby si jsi to nejspíš mohl spárovat.

Zkusil bych si zjistit jestli máš nainstalovaný Service Pack 3. Pokud ne, tak jej stáhni a nainstaluj. Odkaz na stažení zde: http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/operacni_sys­temy/windows-xp/download/?g%5Bhle­dano%5D=&g%5Bo­z%5D=Service+pac­k+3

Dále si zjisti zda-li máš nainstalovány všechny aktualizace, ale obávám se, že milý Microsoft je už zrušil pro Windows XP. Oni radši lidi nutí, takto nutí přejít na novější Windows, když jim zruší podporu u těch starších verzí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.leden 13:04

Windows XP není připraven na nové typy zařízení. Musel bys provést nějaké ty zásahy či úpravy systému, abys to nejspíš mohl spárovat.

Zkusil bych si zjistit, jestli máš nainstalovaný Service Pack 3. Pokud ne, tak jej stáhni a nainstaluj. Odkaz na stažení zde: http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/operacni_sys­temy/windows-xp/download/?g%5Bhle­dano%5D=&g%5Bo­z%5D=Service+pac­k+3

Dále si zjisti, zdali máš nainstalovány všechny aktualizace, ale obávám se, že milý Microsoft je už zrušil pro Windows XP. Oni radši lidi takto nutí přejít na novější Windows, když jim zruší podporu u těch starších verzí.