Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.prosinec 17:57

U nás? Tady, v našem maém městečku, kde se čas zastavil před 50ti lety, policie jen kontroluje staré známé existence. Trochu víc ve střehu byla asi před měsícem, to tady byl prezident, ale jinak nic velkého.
Aůe před pár dny jsem byla v Praze a na Masaryčce se pohybovali dva policisté, kterým přes rameno viselo cosi „ostřejšího“ než dříve, to je pravda.

Pravda je, že na to u nás nejsme zvyklí, a protože u nás zatím ani k žádnému útoku nedošlo, trochu nás znervózňuje, když vidíme policistu se zbraní. Nicméně, i kdyby to měla být prevence, je lepší ta, než následky něčeho takového.
Otázka spíš je, zda jsou naši policisté k něčemu takovému sotatečně vycvičení a pohotoví, a jestli mají takové pravomoce, aby vůbec mohli v případě, že by se něco chystalo, adekvátně zasáhnout.

Další je otázka, proč zrovna konkrétně tam u Vás chodili vyzbrojení a se psi. Nevím, kde bydlíte, ale pokud jste na nějakém sídlišti, důvod může být úplně jiný, je možné, že něco vyšetřovali a někoho hledali.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 12:56

U nás? Tady, v našem malém městečku, kde se čas zastavil před 50 lety, policie jen kontroluje staré známé existence. Trochu víc ve střehu byla asi před měsícem, to tady byl prezident, ale jinak nic velkého.
Aůe před pár dny jsem byla v Praze a na Masaryčce se pohybovali dva policisté, kterým přes rameno viselo cosi „ostřejšího“ než dříve, to je pravda.

Pravda je, že na to u nás nejsme zvyklí, a protože u nás zatím ani k žádnému útoku nedošlo, trochu nás znervózňuje, když vidíme policistu se zbraní. Nicméně i kdyby to měla být prevence, je lepší ta, než následky něčeho takového.
Otázka spíš je, zda jsou naši policisté k něčemu takovému sotatečně vycvičení a pohotoví a jestli mají takové pravomoce, aby vůbec mohli v případě, že by se něco chystalo, adekvátně zasáhnout.

Další je otázka, proč zrovna konkrétně tam u Vás chodili vyzbrojení a se psy. Nevím, kde bydlíte, ale pokud jste na nějakém sídlišti, důvod může být úplně jiný, je možné, že něco vyšetřovali a někoho hledali.