Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 18:25

Asistent manažera kvality?To je zase novodobý slovník.Za komunistů to byl kvalitář a dělal to co ty.Ono asistent manažera kvality je honosnější titul než kvalitář, co?
A co jsi si myslel?V této společnosti to dojde tak daleko, že lidi s vysokoškolským vzděláním budou kopat s krumpáčem, protože tady budeme mít tolik vysokoškoláků a nikdo nebude chtít dělat.A budou muset dělat za minimální mzdu.
Sám jsi toho příkladem.
Tady se od revoluce buduje systém, že lidi řemeslníci jsou póvl a kdo není manžer, tak nic není.Takže i čtyřkaři chodí do vysokých škol, protože školy jsou placené za ŽÁKA a ne za kvalitní výuku.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.listopad 6:30

Asistent manažera kvality? To je zase novodobý slovník. Za komunistů to byl kvalitář a dělal to, co ty. Ono asistent manažera kvality je honosnější titul než kvalitář, co?
A co sis myslel? V této společnosti to dojde tak daleko, že lidi s vysokoškolským vzděláním budou kopat s krumpáčem, protože tady budeme mít tolik vysokoškoláků a nikdo nebude chtít dělat. A budou muset dělat za minimální mzdu.
Sám jsi toho příkladem.
Tady se od revoluce buduje systém, že lidi řemeslníci jsou póvl, a kdo není manžer, tak nic není.Takže i čtyřkaři chodí do vysokých škol, protože školy jsou placené za ŽÁKA a ne za kvalitní výuku.