Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 19:05

Já v tom tedy taky nemám jasno. Většina obrázků sem vkládaných je pouze ilustrativního charakteru. Často jsou staženy z internetu a soudím, že když tam byly umístěny, tak jsou volně k dispozici. Jak mám poznat, že porušuju něčí práva? Já jsem taky jednou vložil jakýsi obrázek, admin mi sdělil že porušuju práva třetí osoby a v zápětí byl obrázek vrácen zpět. Tak jsem z toho janek. Jo, kdybych vložil foto něčí osoby bez jejího souhlasu, to by byla jiná.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 19:06

Já v tom tedy taky nemám jasno. Většina obrázků sem vkládaných je pouze ilustrativního charakteru. Často jsou staženy z internetu a soudím, že když tam byly umístěny, tak jsou volně k dispozici. Jak mám poznat, že porušuju něčí práva? Já jsem taky jednou vložil jakýsi obrázek, admin mi sdělil že porušuju práva třetí osoby, byl odstraněn a v zápětí byl obrázek vrácen zpět. Tak jsem z toho janek. Jo, kdybych vložil foto něčí osoby bez jejího souhlasu, to by byla jiná.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 19:12

Já v tom tedy taky nemám jasno. Většina obrázků sem vkládaných je pouze ilustrativního charakteru. Často jsou staženy z internetu a soudím, že když tam byly umístěny, tak jsou volně k dispozici. Jak mám poznat, že porušuju něčí práva? Já jsem taky jednou vložil jakýsi obrázek, admin mi sdělil, že porušuju práva třetí osoby, byl odstraněn a v zápětí byl obrázek vrácen. Tak jsem z toho janek. Jo, kdybych vložil foto něčí osoby bez jejího souhlasu, to by byla jiná.