Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 17:48

Čím by to mohlo být nevíme, ale vzhledem k tomu, že jste si tu před pár dny stěžovala, že máte zamlžené vidění a brnění v prstech, tak bych být Vámi požídala rodiče o doprovod a šla k tomu lékaři co nejdříve.
Pokud jste to klíště měla v létě, je docela možné, že to všechno spolu dohromady může s tím klíštětem souviset. Flek se při borelióze objevit nemusí nebo nemusí být vždy tak nápadný. První fáze, která se často projevuje jako chřipka, může být velmi mírná a místo chřipkových pocitů můžete mít třeba jen rýmu, která rychle přejde. Vaše příznaky ale připomínají spíše druhou fázi. Samozřejmě to s klíštětem souviset nemusí, ale raději se co nejdříve seberte a proberte sevé trable s doktorem. Borelióza není legrace.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 18:22

Čím by to mohlo být nevíme, ale vzhledem k tomu, že jste si tu před pár dny stěžovala, že máte zamlžené vidění a brnění v prstech, tak bych být Vámi požádala rodiče o doprovod a šla k tomu lékaři co nejdříve.
Pokud jste to klíště měla v létě, je docela možné, že to všechno spolu dohromady může s tím klíštětem souviset. Flek se při borelióze objevit nemusí nebo nemusí být vždy tak nápadný. První fáze, která se často projevuje jako chřipka, může být velmi mírná a místo chřipkových pocitů můžete mít třeba jen rýmu, která rychle přejde. Vaše příznaky ale připomínají spíše druhou fázi. Samozřejmě to s klíštětem souviset nemusí, ale raději se co nejdříve seberte a proberte své trable s doktorem. Borelióza není legrace.