Odpověděl/a – 18.říjen 21:04
Bez tuku bílé pečivo neuděláš. Vzhledem k tomu že běžný rohlík
nyní obsahuje pouze 4% tuku a váží okolo 40 g, tak s tím 1,6 g tuku
v každém rohlíku bych si hlavu nelámal, je to zcela zanedbatelné.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rohl%C3%ADk
Odpověděl/a – 18.říjen 21:06
Bez tuku bílé pečivo neuděláš. Vzhledem k tomu že běžný rohlík
nyní obsahuje pouze 4% tuku a váží okolo 40 g, tak s tím 1,6 g tuku
v každém rohlíku bych si hlavu nelámal, je to zcela zanedbatelné. Kalorie
taky nic moc.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rohl%C3%ADk
Odpověděl/a – 19.říjen 8:46
Bez tuku bílé pečivo neuděláš. Vzhledem k tomu že běžný rohlík
nyní obsahuje pouze 4 % tuku a váží okolo 40 g, tak s tím 1,6 g tuku
v každém rohlíku bych si hlavu nelámal, je to zcela zanedbatelné. Kalorie
taky nic moc.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rohl%C3%ADk