Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 14:41

Pokud Vás někdo napadá, nebo stalkuje na sociální síti,a Vy víte, kdo to je a můžete předložit důkaz, pak samozřemě můžete dotyčného žalovat.
Nakolik se opravdu jedná o stalking, posoudí soud, protože stalking není jen pouhé napadání na facebooku. Budou-li v textech ale konkrétně adresované urážky, pak i to je žalovatelné.
Co s týče stalkingu, a oho, co s tím můžete dělat, najdete informace například zde: http://psycho­logie.doktorka­.cz/stalking-umyslne-pronasledovani-a-obtezovani-jedne-osoby-jinou/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 16:08

Pokud Vás někdo napadá nebo stalkuje na sociální síti a Vy víte, kdo to je, a můžete předložit důkaz, pak samozřemě můžete dotyčného žalovat.
Nakolik se opravdu jedná o stalking, posoudí soud, protože stalking není jen pouhé napadání na Facebooku. Budou-li v textech ale konkrétně adresované urážky, pak i to je žalovatelné.
Co s týče stalkingu a toho, co s tím můžete dělat, najdete informace například zde: http://psycho­logie.doktorka­.cz/stalking-umyslne-pronasledovani-a-obtezovani-jedne-osoby-jinou/