Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 14:17

Pokud chceš a nic tě nedrží v ČR tak proč ne.Ale nečekej , že tě všichni příjmou s otevřenou náručí a hlavně se vykašli na nějaké agentury co vozí lidi z ČR do Německa za práci to se nadřeš za směšné peníze no sice budeš mít trochu více než v ČR ale za jakou cenu.
Všichni Němci zase bohatí nejsou. Často do Německa jezdím tak o tom něco vím.
Podívej se na nějaké joby co nabízí Němci třeba tě něco zaujme.Pokud chceš mít slušnou práci tak musíš umět dobře jazyk a být dobrý.
Pokud tam chceš dělat za 1500 euro tak bych se na to vyprdl opravdu to tě nechci odradit.Ale pokud fakt umíš máknout a máš chytrou hlavu tak si tam vyděláš i 3000 euro za měsíc.
Co se týče cen nevím co strojí byty .Nedávno jsem byl v kauflandu v německu a pečivo houska stojí cca 10 centu což je asi 2,2 Kč.Máslo euro a jogurt myslím 29 centu.Draho tam asi není .Nevím jak hospody tam jídlo 8 euro ale to záleží na lokalitě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 17:49

Pokud chceš a nic tě nedrží v ČR, tak proč ne. Ale nečekej , že tě všichni příjmou s otevřenou náručí a hlavně se vykašli na nějaké agentury, co vozí lidi z ČR do Německa za prací, to se nadřeš za směšné peníze, no, sice budeš mít trochu více než v ČR, ale za jakou cenu.
Všichni Němci zase bohatí nejsou. Často do Německa jezdím, tak o tom něco vím.
Podívej se na nějaké joby, co nabízí Němci, třeba tě něco zaujme. Pokud chceš mít slušnou práci tak, musíš umět dobře jazyk a být dobrý.
Pokud tam chceš dělat za 1500 euro, tak bych se na to vyprdl opravd,u to tě nechci odradit. Ale pokud fakt umíš máknout a máš chytrou hlavu, tak si tam vyděláš i 3000 euro za měsíc.
Co se týče cen, nevím, co strojí byty .Nedávno jsem byl v Kauflandu v německu a pečivo (houska) stojí cca 10 centů, což je asi 2,2 Kč. Máslo euro a jogurt myslím 29 centů. Draho tam asi není. Nevím jak hospody, tam je jídlo za 8 euro, ale to záleží na lokalitě.