Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.říjen 15:51

Přehnané hlídání a kontrolování života dětí je nejlepší cesta jak je ztratit a odcizit se navzájem. Já osobně bych v rodinných vztazích velmi ochladl, kdyby mi rodiče dělali co tobě.

Pokud ti zabaví mobil, jak se ti pak dovolá? Co bude dělat když nepřijdeš domů, není lepší když budeš mít mobil? Zabavení mobilu je dvojsečná zbraň. Na druhou stranu si můžeš pořídit levný mobil za pár korun s kreditem, o kterém nikdo vědět nemusí – na SMS stačí. Jak říkám zabavení mobilu nic neřeší, zcela nesmyslný trest.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.říjen 18:03

Přehnané hlídání a kontrolování života dětí je nejlepší cesta, jak je ztratit a odcizit se navzájem. Já osobně bych v rodinných vztazích velmi ochladl, kdyby mi rodiče dělali, co tobě.

Pokud ti zabaví mobil, jak se ti pak dovolá? Co bude dělat, když nepřijdeš domů, není lepší, když budeš mít mobil? Zabavení mobilu je dvojsečná zbraň. Na druhou stranu si můžeš pořídit levný mobil za pár korun s kreditem, o kterém nikdo vědět nemusí – na SMS stačí. Jak říkám, zabavení mobilu nic neřeší, zcela nesmyslný trest.