Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.září 20:30

Naštěstí nejsem doktor, ani záchranář, takže pod rukama mi nikdo neumřel. Našel jsem ale svého vzdálenějšího příbuzného, který žil sám ve své chalupě. Už jak jsem se k ní blížil, přepadla mě zlá předtucha, protože z komína se nekouřilo ačkoliv byl tuhý mráz. Nikdy se ve svých posledních letech nepouštěl dál než na zahradu. Tak jsem nahlásil úmrtí a vzdor situaci mě vytočila doktorka, která mi řekla ať nekecám, že to nemůžu poznat. Mrtvola byla úplně tuhá (rigor mortis).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.září 20:33

Naštěstí nejsem doktor, ani záchranář, takže pod rukama mi nikdo neumřel. Našel jsem ale svého vzdálenějšího příbuzného, který žil sám ve své chalupě. Už jak jsem se k ní blížil, přepadla mě zlá předtucha, protože z komína se nekouřilo ačkoliv byl tuhý mráz. Nikdy se ve svých posledních letech nepouštěl dál než na zahradu. Tak jsem nahlásil úmrtí a vzdor situaci mě vytočila doktorka, která mi řekla ať nekecám, že to nemůžu poznat. Mrtvola byla úplně tuhá (rigor mortis). Jinak lidských mrtvol jsem viděl docela dost, ale tuhle jedinou jsem našel.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.září 21:26

Naštěstí nejsem doktor, ani záchranář, takže pod rukama mi nikdo neumřel. Našel jsem ale svého vzdálenějšího příbuzného, který žil sám ve své chalupě. Už jak jsem se k ní blížil, přepadla mě zlá předtucha, protože z komína se nekouřilo, ačkoliv byl tuhý mráz. Nikdy se ve svých posledních letech nepouštěl dál než na zahradu. Tak jsem nahlásil úmrtí a vzdor situaci mě vytočila doktorka, která mi řekla, ať nekecám, že to nemůžu poznat. Mrtvola byla úplně tuhá (rigor mortis). Jinak lidských mrtvol jsem viděl docela dost, ale tuhle jedinou jsem našel.