Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červenec 11:22

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červenec 11:29

Život se dá žít, tak že vaše svíčka hoří s obou stran a můžete žít každý den na 100%, ale váš vosk brzy vyhasne. Co, ale dokážete? Kde je výzva? Co takhle se prát s depresí, nemocemi a rozkladem osobnosti? Jsou i lidi, co prostě žijí svůj život ve svém světě a jsou mnohem šťastnější. Nepotřebují moře peněž a stačí jim třeba knížky, filmy nebo počítačové hry. Pak jsou tací co rádi pomáhají a chtějí se rozdat a o svoje dobro se nezajímají.

Zeptám se tak, že to bude dávat větší smysl. Přoč neshořet až ke konci, když víte, že není cesty zpět. Radši to roztočit v šedesáti, když už jste třeba zhuntovaný životem, než to zapíchnout v plné parádě ve třiceti. O čem pak ten život je? O vlastním ukojení potřeb? Může být. Pokud to tak vidíte, tak je lepší shořet, než vyhasnout.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červenec 11:52

Život se dá žít tak, že vaše svíčka hoří z obou stran, a můžete žít každý den na 100 %, ale váš vosk brzy vyhasne. Co, ale dokážete? Kde je výzva? Co takhle se prát s depresí, nemocemi a rozkladem osobnosti? Jsou i lidi, co prostě žijí svůj život ve svém světě a jsou mnohem šťastnější. Nepotřebují moře peněz a stačí jim třeba knížky, filmy nebo počítačové hry. Pak jsou tací, co rádi pomáhají a chtějí se rozdat a o svoje dobro se nezajímají.

Zeptám se tak, že to bude dávat větší smysl. Proč neshořet až ke konci, když víte, že není cesty zpět? Radši to roztočit v šedesáti, když už jste třeba zhuntovaný životem, než to zapíchnout v plné parádě ve třiceti. O čem pak ten život je? O vlastním ukojení potřeb? Může být. Pokud to tak vidíte, tak je lepší shořet než vyhasnout.